pondelok 14. mája 2012


               Kuracia roláda plnená slaninkou a slivkami 
                 podávaná na pažítkových lievancoch podliate šípkovou omáčkou
              redukovanou červeným vínom a smotanou


Suroviny:    kuracie prsia,  oravská slanina, sušene slivky, č.víno, smotana 33% , maslo,
                    šípkový džem,
 Lievance:   pažítka, muka hladka , vajce, kypriaci prášok, mlieko, olej  sol

Postup  :     z kuracích prs si pripravíme roládu naplnenú slaninou a slivkami zavákuujeme
                    pripravujeme sui vide 62°C 2hod
                    pri podávaní dáme zohriať vo vákuu vyberieme a treba grilovať do zlatista
Omáčka:     na panvičke zredukujeme šípkový džem č.víno ,smotanu, zjemnime maslom









Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára